Switch to full style
Welcome to WaGuns.org! Inside this section you will find out about who we are and how we operate here at WGO. Rules, Tutorials, Tips and More
Post a reply

Re: WaGuns.org Technical Support

Mon Mar 10, 2014 8:51 pm

Massivedesign wrote:And his IP issue has been resolved. His ISP gave him an IP of a user that was previously ban hammered. Small world!

When it comes to IPV4, yes, it is.

Re: WaGuns.org Technical Support

Mon Mar 10, 2014 9:30 pm

Massivedesign wrote:
centerstage wrote:For some reason when I log onto my account through my computer, it says I have been permanently banned from this board for being hostile and unbalanced. I have not even logged in fora couple months. I have also never said anything negative or had anyone have negative comments to me. What gives????


PM Sent



Centerstage got lucky.

The last time I pissed Dan off, he sent me a super-secret PM that destroyed my harddrive and set my motherboard on fire.

Re: WaGuns.org Technical Support

Tue Jun 24, 2014 8:27 pm

Tried to PM a member, sent it but it shows as a message still in my Outbox vs. Sent. This has happened before and thought the PM had not been sent but later I received an email indicating that there was a message from that member in my inbox and my original message was now in the "Sent" box. Just old and confused, but I don't get it.

Re: WaGuns.org Technical Support

Tue Jun 24, 2014 8:30 pm

doberman66 wrote:Tried to PM a member, sent it but it shows as a message still in my Outbox vs. Sent. This has happened before and thought the PM had not been sent but later I received an email indicating that there was a message from that member in my inbox and my original message was now in the "Sent" box. Just old and confused, but I don't get it.

:ROFLMAO: its all good bud, everyone does this when they are new. it will stay in the "outbox" until the person reads it then it will go to the sent box :thumbsup2:

Re: WaGuns.org Technical Support

Sun Jan 10, 2016 9:06 pm

Hi guys...I'm trying to use the WGO Range map and getting an 'invalid security certificate' message. Can't get to the range map as a result. Just thought you might want to know.
Thanks

Re: WaGuns.org Technical Support

Sun Jan 10, 2016 10:35 pm

Hangfire wrote:Hi guys...I'm trying to use the WGO Range map and getting an 'invalid security certificate' message. Can't get to the range map as a result. Just thought you might want to know.
Thanks


works for me, you probably have a blocker ad on, take it off.

Re: WaGuns.org Technical Support

Sun Jan 10, 2016 11:09 pm

Hangfire wrote:Hi guys...I'm trying to use the WGO Range map and getting an 'invalid security certificate' message. Can't get to the range map as a result. Just thought you might want to know.
Thanks


Welcome to WaGuns, Hangfire. :wavey:

What browser are you using?

Re: WaGuns.org Technical Support

Mon Sep 04, 2017 4:59 pm

Can someone tell me why some subject line descriptions are red and others gray in the classifieds?
Thanks

Re: WaGuns.org Technical Support

Mon Sep 04, 2017 5:26 pm

cpodie wrote:Can someone tell me why some subject line descriptions are red and others gray in the classifieds?
Thanks


A red thread title indicates that there are posts within it that you haven't read yet. Click the little plus sign to the left of the title and it will take you right to the unread posts.

A red section name (like "Rifles") means that there are threads in that section with unread posts.

Make sense?

Re: WaGuns.org Technical Support

Wed Jan 09, 2019 10:44 am

does the site support use of bbcode tables? I can't seem to get it to work, when sending test PMs to myself.

Re: WaGuns.org Technical Support

Wed Jan 09, 2019 11:23 am

Like [table][tr][td] stuff? No.

What are you trying to do/format?

Re: WaGuns.org Technical Support

Wed Jan 09, 2019 11:33 am

Yes, exactly those tags.
I was going to post some reloading components for sale, and figured it would look better and easier to read/view pics with the table format... dangit.

Re: WaGuns.org Technical Support

Sat Mar 16, 2019 9:53 am

Ok what am I doing wrong. I don't want emails on relpys to my posts. But I want Tapatalk push notifications. I have Tapatalk for other sites but can't for the life of me remember where to active the notifications for it and how to turn off email notifications. Thanks!

Re: WaGuns.org Technical Support

Sat Mar 16, 2019 9:54 am

In Tapatalk: Me, Settings, Enail notifications.

Re: WaGuns.org Technical Support

Sat Mar 16, 2019 9:39 pm

MadPick wrote:In Tapatalk: Me, Settings, Enail notifications.
Thanks!

Sent from my moto g(6) using Tapatalk
Post a reply